Airco-warmtepompen

Verwarm of koel je huis, bedrijf, bureau … met onze energiezuinige en hyper efficiënte airco-warmtepompen. Onze experten voorzien een oplossing op maat van jouw noden.

Intresse?

Vul ons contactformulier in en we helpen je verder met info.

Airco-warmtepompen

Met onze sterke airco-warmtepompen verwarm of koel je jouw woning op een efficiënte en energiezuinige manier. Een warmtepomp heeft als grootste voordeel dat je warmte opwekt door verplaatsing en niet door verbranding. Natuurlijk kan je met airco-warmtepompen ook koelen. Dit is mogelijk doordat het omkeerventiel warmte afvoert. Ons doel is om jou 100% tevreden te stellen. Dat doen we door nauw samen te werken. We luisteren naar jouw noden en bekijken de mogelijkheden van jouw woning. Op basis daarvan werken we een oplossing op maat uit, die perfect aansluit bij wat jij wenst en nodig hebt. VMH biedt oplossingen voor zowel particulieren als voor bedrijven.

Uiteraard kan je bij ons ook terecht voor herstellingen. Dankzij onze snelle service hoef je zelfs niet lang te wachten op hulp! Wij zijn dag en nacht bereikbaar, waardoor we er écht in slagen jou snel te helpen. Ook voor onderhoud kan je op de experts van Van Meerhaeghe rekenen. Wat het probleem ook is, wij zorgen voor een snelle en kwalitatieve oplossing.