Verwarming

Op zoek naar verwarming voor bij je thuis of in je zaak? VMH biedt je oplossingen op maat van jouw noden. Bij ons kan je terecht voor de beste verwarmingssystemen die naadloos aansluiten bij je woning of bedrijf.

Intresse?

Vul ons contactformulier in en we helpen je verder met info.

Verwarming

Uitstekende verwarming, die vind je bij VMH. Onze experts slagen er telkens in om de beste verwarming voor jou te vinden, en zo jouw wooncomfort te verhogen. Al onze oplossingen zijn op maat van jouw woning. Of je nu renoveert of een nieuwbouw plaatst, wij helpen je graag. Bij VMH zorgen we ervoor dat jij energiezuinig en efficiënt verwarmt. Wij beloven je dan ook een hoog rendement met een minimum aan kosten. Zo geniet je zorgeloos van een heerlijk warme thuis! Ook als bedrijf kan je terecht bij VMH. Onze experts installeren ook grotere verwarmingssystemen volgens de noden van jouw kantoor.

Herstel en onderhoud verwarming

Ligt jouw centrale verwarming in panne of heb je nood aan een onderhoud? Geen probleem: wij staan voor je klaar om jouw verwarmingssysteem zo snel mogelijk terug op punt te zetten. VMH garandeert je namelijk een snelle en optimale service. Je kan ons altijd telefonisch bereiken, en wij plannen meteen een afspraak in voor herstel of onderhoud.