Over Van Meerhaeghe

Van centrale verwarming tot ventilatie

Wij zijn Van Meerhaeghe, beter gekend als VMH. Sinds 1972 installeren en herstellen we verwarmings- en ventilatiesystemen, elektriciteit, sanitair en airco-warmtepompen. VMH startte in Tielt, maar groeide al snel buiten de regio. Intussen zijn we erg gekend voor de kwaliteit van onze diensten én onze uitzonderlijk snelle service.

Optimale service

Wie met VMH samenwerkt kan rekenen op expertise en kwalitatieve producten. Maar wij bieden je zelfs nog meer. Een optimale en uitzonderlijke snelle service zowel telefonisch als ter plaatse! Je kan onze servicelijn altijd bellen met een dringende vraag: wij bieden, indien mogelijk, direct de juiste hulp.

Kunnen we jouw probleem niet per telefoon oplossen? Dan helpen we je met een tijdelijke oplossing en plannen we een expert in om zo snel mogelijk bij je langs te gaan. Dankzij deze service kan je altijd op beide oren slapen: wat je probleem ook is, wij staan direct voor je klaar.

Voor particulieren, bedrijven en organisaties

Je kan als particulier bij VMH terecht voor installatie, onderhoud of herstelling van:

VMH gaat enkel voor persoonlijke oplossingen. Klop je bij ons aan, dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn. We houden uiteraard ook rekening met jouw wensen en voorkeuren. Ons doel is namelijk dat je écht tevreden bent met het resultaat. VMH helpt je graag met zowel jouw nieuwbouw- als renovatieproject.

Natuurlijk voorzien wij ook in (jaarlijks) onderhoud en herstellingen van alle bovenvermelde voorzieningen. Ja, ook al hebben wij het niet geplaatst – want VMH is er voor iedereen.

Bedrijven & organisaties

Ook als bedrijf of organisatie kan je op ons rekenen. Zo werken wij voor een aantal zustergroeperingen in de betere villabouw in Oost-en West-Vlaanderen. Daarnaast onderhouden wij verschillende voorzieningen voor winkelketens, productiehallen, scholen, zieken- en rusthuizen … Hoe groot het project ook mag zijn, bij VMH zit je sowieso juist.

Gespecialiseerd team met jarenlange expertise

Het professionele team van VMH bestaat uit meer dan 20 personeelsleden, elk expert in hun eigen domein. Ons team verzekert jou niet enkel kwalitatieve producten, maar ook een uitstekende én tijdige afwerking.

Wil je graag ons team versterken? Neem dan zeker een kijkje naar onze vacatures. Wie weet ben jij wel dé persoon waarnaar we op zoek zijn!

Over Vmh
Chauffage Van Meerhaeghe

Contact formulier

Openingsuren

MA – VRIJ: 8h00 – 12h00 en 13h00 – 17h00

ZAT – ZON: GESLOTEN

Adres

Tieltstraat 17
8720 Markegem
België

Maatschappelijke zetel

Tieltstraat 17
8720 Markegem
België

BTW

BE0412.548.423
info@vmhtielt.be